ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Γιατί διαθέτουμε :

• Μεγάλη εμπειρία άνω των 25 ετών που συνοδεύεται με μόνιμες λύσεις, όχι μόνο στις εύκολες, αλλά και στις δύσκολες, ιδιαίτερες και κάθε είδους κατασκευές.
• Τεχνογνωσία στο τομέα των κατασκευών.
• Εξειδικευμένα συνεργεία.
• Σύγχρονο εξοπλισμό.
• Πιστοποιημένα και σύγχρονα υλικά για απλές αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές.

Γιατί δίνουμε :

ΕΓΓΥΗΣΗ έως και 15 χρόνια για τις εφαρμογές που αναλαμβάνουμε.

Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρία ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, έχει ως κύριο αντικείμενο τις μονώσεις (εφαρμογή και εμπορία) και τις ανακαινίσεις κτιρίων & δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1990.

Διαθέτει άριστα τεχνικά καταρτισμένο & εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και δικά της αυτοκίνητα και επιτυγχάνει να μεταφέρει τις υπηρεσίες της και στο πιο απομακρυσμένο σημείο με άμεσο και αποδοτικό τρόπο.

Ο ιδρυτής της, κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ξεκίνησε και γρήγορα εδραιώθηκε στον τομέα της εμπορίας & εφαρμογής Στεγανωτικών Υλικών.

Η Εταιρία ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ παρακολουθεί στενά τις γρήγορες εξελίξεις στο τομέα των κατασκευών, και σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την λύση των προβλημάτων που αφορούν τους τομείς της Υγρομόνωσης, Θερμομόνωσης και της εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και στον τομέα των Δαπέδων παντός τύπου όπως βιομηχανικά δάπεδα, αθλητικά δάπεδα, Linoleum, Laminate.

Αναλαμβάνουμε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ των επιδοτούμενων προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας (όπως του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ»).

Υποστηρίζουμε και αντιπροσωπεύουμε εταιρίες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες στον χώρο παραγωγής μονωτικών υλικών έχοντας καταλήξει σε επώνυμα πιστοποιημένα προϊόντα και προδιαγραφών κατάλληλων για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

Σκοπός της εταιρίας ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ είναι ο συνδυασμός της άψογης εξυπηρέτησης, της άριστης ποιότητας και της μέγιστης ασφάλειας του κτιρίου σας. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας με γραπτές εγγυήσεις των κατασκευών μας έως και 15 έτη ούτως ώστε το μήνυμα της εταιρίας μας “και πέρα βρέχει” να γίνει και δικό τους μήνυμα.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας, στην Ανδρέα Παπανδρέου 279, στα Μετέωρα για να συζητήσουμε για τα ολοκληρωμένα πακέτα υλικών ή/και κατασκευών που μπορούμε να σας προσφέρουμε για κάθε έργο (οικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο).

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.